Vanhemmat ollut nyt kaksi päivää Kalajoella ja veli lähti Tuska-festareille. Me Kolmen Koplalaiset ovat siis hallinneet suurta taloa kaksi päivää ja toiset kaksi päivää vielä edessä 8) Pitäisi hieman päivitellä Kolmen Koplan sivuja, galleriaa alkaa rakentamaan ja mikä tärkeintä - ottaa uudet kuvat koirista.

Hieman outoa on ollut ilman vanhempia ainakin Sassen mielestä, se istuu päivät pitkät parvekkeella ja katsoo etupihalle kuin sanon "joko se äiti tulee" ja vinkuu yöllä ikäväänsä. Onnia kummastuttaa moinen touhu ja usein se sängyltä katsoo pää kallellaan Sassea. Onni nukkuu yöt huoneessani ja kun juuri olen nukahtamassa, hyppää juniori sängylle ja kapuaa vatsalle istumaan. Siihen se sitten käy hetken minua tutkailtuaan maaten.

Koirat on syönyt hyvin, samaa ei voi sanoa minusta. En ole mikään paras kokki joten ruoka jonka joudun kokkaamaan itselleni näyttää erittäin epäilyttävältä ja pelkään saavani ruokamyrkytyksen :'D

Tajusin muuten yhden asian tässä. Hiljaisuus ja yksinolo on kammottavaa joten tulevaisuudessakin kainalossani kiehnää Shih Tzu tai Sheltti, ehkä molempia?