Pitkästä aikaa päivitystä 8) Tänään oli agilityharkat jotka meni hienosti. Ollaan oltu noin kuukausi paussilla agilitystä negativen ja muiden bändien keikkojen takia sekä on tullut sairasteltua niin koirat kun omistaja.

Tauosta huolimatta Onni oli unelma <3 Muut koirat rähisivät toisilleen(mm. yksi göötti ja malinois alkoi tappelemaan, karkeakarvainen mäyräkoira hyökkäs paimensukuisen suomenlapinkoiran kimppuun jne) ja kaikki uroskoirat(Onnia ja yhtä Riki bordercollieta lukuunottamatta) lähti lapasesta radalla. Rata oli suht helppo mutta valssaukset tuotti päänvaivaa mulle. Ryhmän vetäjä sitten sanoi että mun pitää luottaa Onniin enemmän ja saada sitä itsevarmuutta, koira napsii itsevarmuutensa omistajalta.
Radalla kuitenkin yhden putken jälkeen suomenlapinkoira narttu hyökkäsi Onnia kohti ja Onni viisaana poikana vilkaisee sitä koiraa "mitä vittua ämmä" ilmeellä ja loikkaa mun syliin(seisoin siis selkä suorana, ollaan opeteltu Onnin kanssa sellasta pomppua että se pomppaa syliin ottaen polvista vauhtia matkalla). Olin siinä sitten "joo ei tässä mitään tapahtunut" kun Onni oli ihan kauhuissaan. Kun otettiin uudelleen se tajus että "mamma ei ole moksiskaan, miksi siis pelätä. Eihän tossa mitään pahaa ollut." Sen jälkeen ei tullut yllättäviä tilanteita ja Onni meni radan kunnolla läpi tietysti innostuneen haukuntansa säestyksellä.

Huomenna sitten omatoimiset treenit, eka Sassen kanssa perusjuttuja ja Onni häiriökoirana, sitten Onnin kanssa vähän ALO luokan liikkeitä ja Sasse häiriökoirana.